BİSİKLET ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI YARIŞMASI

Yarışma Katılım Şartları:

1- Okulumuzda öğrenim görmekte olan tüm 2,3,4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz yarışmaya katılmış kabul edilecektir.

2-Yıl boyunca yapılacak olan Kazanım Değerlendirme Sınavlarında (KDS) en yüksek puan ortalamasına ulaşan 5 öğrenci belirlenerek Mayıs Ayı Öğrenci Davranışlarını Değerlendirme Kurulu toplantısında yapılacak olan kura çekimine katılmaya hak kazanacaklardır. Yapılan her KDS sonrası güncel ilk 20 öğrenci listesi okul idaresince okul panosunda duyurulacaktır.

3- Yapılan kura çekiminde çekilen ilk kağıtta ismi yazılı olan öğrenci bisiklet ödülünün sahibi olacaktır.

4- Kura çekimine katılmaya hak kazanan diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler verilecektir.

Başarılar Çocuklar :)

16.01.2023 227