8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

Kadınların erkeklerle eşit haklara sahip olmak yolunda verdiği savaşın başlangıcı, 8 Mart 1857 yılında Amerika'nın New York kentinde tekstil sektöründe çalışan yüzlerce kadının düşük ücretlerini, uzun çalışma saatlerini ve insanlık dışı çalışma koşullarını protesto etmek için grevler yapması olarak kabul edilmektedir.

Güçleri ve yaratıcılıkları, ne olursa olsun başlarını dik tutma yetenekleri, KADINLAR, mümkün olan her seviyede hayran olunası! Kadınlar dünyayı yönetiyor, tüm dünyanın görmesi gereken tek şey bu!

Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bri yaşam sürmelerini diliyoruz.

14.03.2024 35

14-03-202414-03-2024