AFAD EĞİTİMİ

AFAD Nedir?

Afet ve Acil Durum olarak nitelendirilen ve Afet öncesi hazırlık ve zarar azaltma, afet esnasında yapılacak müdahale ve afet sonrasındaki iyileştirme çalışmalarının yönetim ve koordinasyonunu gerçekleştirmek için kurulmuş bir ekiptir.

Okulumuzun talebi üzerine tüm öğretmen ve öğrencilerine Afet ve Acil Durumlar için eğitim verilmiştir.

AFAD Ne İş Yapar?

- Afet ve acil durum yönetiminde koordinasyonun etkinliğini artırmak.

- Risk odaklı bütünleşik afet yönetim anlayışının benimsenmesini ve tüm sektörlere yerleşmesini sağlamak.

- Afet esnası ve sonrası süreçleri en etkili şekilde yönetmek.

- Toplumsal farkındalığı artırarak afet ve acil durumlara sürekli hazırlıklı olmak.

- Uluslararası alanda öncü kuruluşlardan biri olmak

- Sürekli öğrenen ve gelişen kurum olmak.

Okulumuzun talebi üzerine AFAD ekipleri tarafından tüm öğretmen ve öğrencilerimize Afet ve Acil Durumlar Eğitimi verilmiştir.

09.11.2021 675

09-11-202109-11-2021