KİTAP OKUMA YARIŞMASI

KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Yarışmaya katılım koşulları ve genel kurallar şu şekildedir:

*** Yarışmaya Değirmenköprü İsmet KAYA İlk/Ortaokulu öğrencileri katılabilir.

*** Yarışma süresince okul kütüphanemizden kayıt yaptırılarak alınan kitaplar öğrencilerimiz tarafından okunduktan sonra iki hafta içerisinde tekrar kütüphaneye teslim edilecektir.

*** Okunan kitapların en az 1 sayfa uzunluğunda yazım ve noktalama kurallarına dikkat edilerek özeti çıkarılacak, sınıf rehber öğretmenlerine teslim edilecektir. Sınıf rehber öğretmenleri öğrencilerinin okuduğu kitaplara ait bilgileri (Kitap Adı, Yazarı, Sayfa Sayısı) yarışma süresi boyunca düzenli olarak tabloya işleyecek olup yıl sonunda yapılacak olan elemeden önce bu tablolardaki sayfa sayıları dikkate alınacaktır.

*** Eğitim-öğretim yılı sonunda okunan sayfa sayısı bakımından en yüksek sayıya ulaşmış 10 öğrenci okulumuz öğretmen ve idarecilerinden oluşturulacak komisyonca değerlendirme sınavına alınacak ve sözlü olarak yapılan değerlendirme neticesinde 1. olan öğrenci seçilecektir.

*** Yıl sonunda yapılacak olan değerlendirmeye katılmaya hak kazanan öğrenciler 05/06/2023 tarihinde belirlenecek, sözlü değerlendirme sınavı 07/06/2022 Çarşamba günü yapılacaktır.

*** Yarışma neticesinde 1. olan öğrenciye ödül olarak "BİSİKLET" verilecektir. Ayrıca 2. ve 3. olan öğrencilere de çeşitli ödüller verilecektir.

*** Değerlendirme sınavı sonuçlarına herhangi bir şekilde itiraz edilemeyecektir.

07.12.2022 341


İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENKÖPRÜ KÖYÜ DEĞİRMENKÖPRÜ KÜME EVLERİ DEĞIRMENKOPRU İSMET KAYA İLKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO78 ARPAÇAY/KARS


Telefon
(474) 296 2045


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın